Solgar Karczoch

Wyciąg z liści (Cynara scolymus), 60 kaps

145.00 zł

Ocena: 0.0 (0 głosów)

-
+
Kup teraz

Dostępność

(dostępny, sklep wyśle produkt w ciągu 24 godzin)

Producent: SOLGAR
Linia producenta: Suplementy

Karczoch
wyciąg z liści (Cynara scolymus)
OPIS PRODUKTU
Karczoch zwyczajny (Cynara scalymus) jest jedną z najstarszych znanych roślin uprawnych na świecie. Ma długą historię stosowania w celach zdrowotnych, a współczesna nauka zidentyfikowała jego główne składniki i mechanizmy działania.

Preparat firmy Solgar w każdej kapsułce zawiera 300 mg wysokiej jakości ekstraktu (4:1) uzyskanego z 1200 mg dużych, zielonych, liści. Zawartość specjalnej szklanej buteleczki, która chroni cenne składniki, wystarcza na 60 dni (około 2 miesiące) stosowania.

Szanując potrzeby odbiorców Solgar dochowuje najwyższej staranności, by dostarczać wysokiej jakości produkty spełniające wymagania wegan i wegetarian. Opracowany w nowoczesnym laboratorium wyciąg z liści karczocha chroniony jest specjalną kapsułką roślinną. Żaden z użytych składników kapsułki (substancje wypełniające i przeciwzbrylające) nie jest pochodzenia zwierzęcego.

Cechy produktu

  • Wegański
  • wegański Wegetariański
  • wegetariański Bezglutenowy
  • bezglutenowy Bez składników mlecznych
  • bez składników mlecznych Suplement diety
  • suplement diety

Każda kapsułka roślinna zawiera

  • Wyciąg z liści karczocha (4:1) 300 mg

(odpowiednik 1200 mg liści karczocha)

  • DAWKOWANIE1 kapsułka dziennie,
  • OPAKOWANIE60 kapsułek roślinnych
  • KURACJA60 dni

SPOSÓB UŻYCIA:
osoby dorosłe 1 kapsułka dziennie, najlepiej w trakcie posiłku lub według wskazań lekarza. Nie przekraczać porcji dziennej. Produkt nie jest substytutem zróżnicowanej diety.

INFORMACJE DODATKOWE

  • Substancje pomocnicze
  • maltodekstryna
  • substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna
  • substancja glazurująca: hydroksypropylometyloceluloza, substancje przeciwzbrylające: dwutlenek krzemu, sole magnezowe (roślinnych) kwasów tłuszczowych.

Informacja alergiczna
Produkt bezglutenowy nie zawiera: drożdży, pszenicy, soi, produktów mlecznych, sztucznych substancji przedłużających trwałość, substancji słodzących, aromatów, barwników.

Dodaj komentarz

Komentarze (0)

Brak komentarzy